Captain of Sales

Captain of Sales is competitie, spel, spanning, fun, Huis ter Duin, zee en strand, beetje sales, beetje netwerk en vooral ook voor het goede doel; de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. 

Middels een te gekke, actieve dag maken jullie kennis met de KNRM en samen halen we zo veel mogelijk geld op; dat is het einddoel. Gedurende de dag staat voor de deelnemers echter een ander doel op de voorgrond; naast enorm veel plezier, het winnen van de dag en worden uitgeroepen tot Captain of Sales.

Dankzij je deelname en opbrengst kunnen onze vrijwillige redders veilig en professioneel hun werk doen. Je helpt onze vrijwilligers op te leiden tot goed getrainde redders die met het beste materieel, zodat iedereen in Nederland 24 uur per dag kan rekenen op de hulp van de KNRM.

Zie jij jezelf op 19 november al in allerlei opdrachten storten, samen met je teamgenoot?
Schrijf je dan (gratis) in via de button en de 1.400 vrijwilligers van de KNRM zullen je dankbaar zijn.

Overige informatie vind je via het menu bij veel gestelde vragen 

Lees meer Lees minder

Via deze speciale veilingsite kan iedereen bieden op unieke items die zijn aangeboden door de deelnemers van Captain of Sales 2021. De volledige opbrengst komt ten goede aan de KNRM en kan jouw team helpen om winnaar te worden van dit unieke evenement voor het goede doel.

De mogelijkheid voor veilingitems is grenzeloos. Een weekend weg op het prachtige Schiermonnikoog. Of ervaren hoe het is om te overleven op zee. Overnachten in een prachtig hotel. Unieke KNRM items. Alles is mogelijk! Lever jouw kavel aan of bied natuurlijk zelf mee!

Ga naar de veiling

Meld je aan
22/09/2021
15:36
Bekijk alle

Captain of Sales is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Heb je een hart voor het werk van de KNRM en/of houd jij van spelletjes en van een beetje competitie? Meld je dan aan! Wij zijn je dankbaar voor een dag inzet ten bate van de KNRM.