Captain of Sales

Welkom bij Captain of Sales

Op vrijdag 19 november organiseert de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) voor de vijfde keer het bijzondere evenement `Captain of Sales’.

Een dag lang strijden teams zij aan zij in een wedstrijd om het meeste geld op de halen voor de KNRM. De winnaar wordt Captain of Sales. Heb je een warm hart voor de KNRM en ben je dol op uitdagingen? Kom dan in actie en beleef een geweldige KNRM ervaring, samen met de KNRM vrijwilligers.. Meld je snel aan via deze link, want er kunnen maximaal 100 teams mee doen!

Wat is Captain of Sales en hoe werkt het?

Captain of Sales is een actieve dag vol verrassingen. Het is een combinatie van Expeditie Robinson, spel zonder grenzen, de slimste mens en het inzetten van je netwerk voor de KNRM. Het is binnen en buiten en speelt zich af in en rondom Grand hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.

Captain of Sales start op het moment dat je je inschrijft met jouw team. Een team bestaat uit twee personen.  Vanaf het moment dat je je inschrijft tot 19 november proberen jullie al  zoveel mogelijk geld op te halen. Dat kan door sponsors te zoeken in je netwerk en of door leuke items of ideeën te verkopen op de online veilingsite van Captain of Sales. Met alle beschikbare tools en instructie vanuit de KNRM organisatie kan iedereen daarmee succesvol zijn.

Op de dag zelf probeer je in de wedstrijden zoveel mogelijk geld bij elkaar te ‘spelen’ voor de KNRM. Wat die wedstrijden zijn vertellen we nog niet, maar reken op veel spel, actie, spanning en fun bij Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.

Hoe doe ik mee?

Inschrijven is gratis. Iedereen die op 19 november van 9.00 uur tot 20.00 uur vrij kan maken kan meedoen. Daarvoor hoeft helemaal geen salestijger te zijn. Teams bestaan uit twee personen. Meld je aan via deze link en kom direct in actie.

Winnen voor de KNRM

Bij de Captain of Sales strijd je voor de eer en voor de superdonatie aan prijzengeld die aan het eind van de dag naar de KNRM gaat. Met die donatie kunnen onze vrijwillige redders veilig en professioneel hun werk doen. Je helpt onze vrijwilligers op te leiden tot goed getrainde redders die met het beste materieel, zodat iedereen in Nederland 24 uur per dag kan rekenen op de hulp van de KNRM.

Zie jij jezelf op 19 november al in allerlei opdrachten storten, samen met je teamgenoot?  Schrijf je dan direct in!  

Heb je vooraf of na aanmelding vragen; kijk dan bij de veel gestelde vragen of neem contact top met Jeroen Wooning via, j.wooning@knrm.nl, of 06 82 60 61 69

Lees meer Lees minder

Via deze speciale veilingsite kan iedereen bieden op unieke items die zijn aangeboden door de deelnemers van Captain of Sales 2021. De volledige opbrengst komt ten goede aan de KNRM en kan jouw team helpen om winnaar te worden van dit unieke evenement voor het goede doel.

De mogelijkheid voor veilingitems is grenzeloos. Een weekend weg op het prachtige Schiermonnikoog. Of ervaren hoe het is om te overleven op zee. Overnachten in een prachtig hotel. Unieke KNRM items. Alles is mogelijk! Lever jouw kavel aan of bied natuurlijk zelf mee!

Ga naar de veiling

Meld je aan
  Bekijk alle
04/01/2022 | 10:00

⭕ we wensen je een boeiend 2022 ⭕

Een hele goedemorgen, We hopen dat je fijne dagen hebt gehad. Waarschijnlijk heb je hem al gezien, maar graag delen we hem nog een keer: De Captain of Sales huisband; De Flamingo's, hebben speciaal voor jullie samen met Rinus in Grand Hotel Huis ter Duin een nummer opgenomen. Geniet ervan en van elkaar.   We kijken uit naar een jaar vol met nieuwe kansen en uiteraard naar een live editie van Captain of Sales. We houden contact.   Enthousiaste  groet,   Jeroen Wooning Relatiebeheerder / Fondsenwerver Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij     j.wooning@knrm.nl +31 6 82 60 61 69     De KNRM redt mensen en dieren in nood op zee. Snel, professioneel en kosteloos. Vrijwilligers zijn 24 uur per dag inzetbaar en redden al bijna 200 jaar mensen. De KNRM wordt in stand gehouden door vrijwillige bijdragen.

Captain of Sales is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Heb je een hart voor het werk van de KNRM en/of houd jij van spelletjes en van een beetje competitie? Meld je dan aan! Wij zijn je dankbaar voor een dag inzet ten bate van de KNRM.