Anne Cornelissen

Ik kom in aktie voor KNRM

( Lid van team: Clipper crew )

Help jij mij geld in te zamelen voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij?
Ik doe mee om mijn 'team Clipper Stad Amsterdam' te helpen Captain of Sales te worden!

Ik ben deze actie gestart omdat ik graag bijdraag aan deze prachtige organisatie. De KNRM helpt en redt mensen in nood op het water. De redders en reddingboten komen in actie na een alarmering. De KNRM heeft 45 reddingstations langs de kust. De 75 reddingboten worden bemand door 1.400 vrijwilligers. De KNRM komt meer dan 2.000 keer per jaar in actie voor noodmeldingen waarbij ruim 3000 mensen worden geholpen of gered. 

Als rederij werken we al een aantal jaar samen met de KNRM. De KNRM en Clipper Stad Amsterdam voeren elk jaar een zogenaamde evacuatie en rescue oefening uit op zee. Deze unieke samenwerking geeft de bemanning van beide organisaties de kans om op redding activiteiten en noodsituaties te trainen. Het is bijzonder waardevol om dit in de praktijk en aan boord van ons eigen schip te kunnen oefenen. Vaak zijn er diverse reddingboten en een helikopter betrokken bij de oefening, enorm spectaculair! Ik heb dit een aantal keer mogen meemaken en heb groot respect voor de vrijwilligers van de KNRM! 

De KNRM is geen overheidsdienst, maar een zelfstandige organisatie met een eigen financiering die in stand wordt gehouden door donaties, giften en nalatenschappen. 19 november is de grand finale voor alle deelnemende teams in Grand Hotel Huis ter Duin. Daar zal duidelijk worden wie de Captain of Sales gaat worden, help jij mij mee? 

Help team Clipper Stad Amsterdam om de KNRM te steunen!
Onder alle donateurs aan ons team verloten we op 19 november een Clipper goodie bag!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

07/10/2021
14:38

Anne

Bekijk alle

Captain of Sales is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Heb je een hart voor het werk van de KNRM en/of houd jij van spelletjes en van een beetje competitie? Meld je dan aan! Wij zijn je dankbaar voor een dag inzet ten bate van de KNRM.