Hester Ozinga

Ik doe mee met Captain of Sales voor de KNRM!

( Lid van team: Clipper crew )

Help jij ons om geld in te zamelen voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij en Captain of Sales te worden op 19 november?

Met mijn opdrachtgever Clipper Stad Amsterdam doen we mee met Captain of Sales. Samen met mijn collega Anne vorm ik een team op 19 november, dan is de grand finale voor de deelnemende teams in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk (én online) en strijden wij mee voor de Captain of Sales voor de KNRM!

Tot 19 november is ons doel om samen met 100 andere bedrijven zoveel mogelijk mensen het verhaal van de KNRM te vertellen en geld in te zamelen voor dit goede doel. Hieronder lees je wat de KRNM precies doet:

De KNRM helpt en redt mensen in nood op het water. De KNRM heeft 45 reddingstations langs de kust. De 75 reddingboten worden bemand door 1.400 vrijwilligers. De KNRM komt meer dan 2.000 keer per jaar in actie voor noodmeldingen waarbij ruim 3000 mensen worden geholpen of gered.

De KNRM is geen overheidsdienst, maar een zelfstandige organisatie met een eigen financiering die in stand wordt gehouden door donaties, giften en nalatenschappen. Dus alle hulp is welkom!

Help Team Clipper Stad Amsterdam om de KNRM te steunen. Namens de 1.400 vrijwilligers van de KNRM alvast super bedankt voor je donatie!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

20/10/2021
22:42

Suus

Bekijk alle

Captain of Sales is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Heb je een hart voor het werk van de KNRM en/of houd jij van spelletjes en van een beetje competitie? Meld je dan aan! Wij zijn je dankbaar voor een dag inzet ten bate van de KNRM.