Luuk Post

Ik kom in actie voor de KNRM! Jij ook?

( Lid van team: Team Contentkalender )

Meer informatie

Nederland waterland. Van de uitgestrekt Friese Meren, tot aan de kleine slootjes van Giethoorn. Van de plas waar je vroeger met je ouders ging zwemmen, tot aan de kust van Katwijk. Van de weergaloze waddenzee tot aan de schitterende schelde, Nederland zit vol met water. We leven ermee, we vechten er tegen en we genieten ervan. 

De KNRM helpt om Nederland als waterland veilig te houden. Ikzelf, als enorme watersportliefhebber, ben ze al een paar keer tegengekomen en heb ze toch zeker al een keer nodig gehad. Iedere keer wordt ik weer verrast door de kennis en kundigheid van de KNRM. En dat terwijl de maatschappij volledig draait op vrijwilligers en niet in stand gehouden wordt door de Nederlandse Overheid. 

De KNRM helpt en redt mensen in nood op het water. De redders en reddingboten komen in actie na een alarmering. De KNRM heeft 45 reddingstations, 75 reddingboten en 1.400 vrijwilligers. Ze komt meer dan 2.000 keer per jaar in actie voor noodmeldingen waarbij ruim 3000 mensen worden gered. De KNRM helpt en redt mensen waar het moet. Van haven tot vaarwater, van strand tot zee. Dat doen ze 24/7, onder alle omstandigheden en kosteloos.

Zo'n prachtige organisatie wil ik alleen maar helpen. Maar dat kan ik niet alleen. Help jij mij geld in te zamelen voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij?

Namens de 1.400 vrijwilligers van de KNRM wil ik je alvast hartelijk danken!

SAMEN · HELPEN · REDDEN

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

01/11/2021
19:54

Anoniem

Bekijk alle

Captain of Sales is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Heb je een hart voor het werk van de KNRM en/of houd jij van spelletjes en van een beetje competitie? Meld je dan aan! Wij zijn je dankbaar voor een dag inzet ten bate van de KNRM.