Robbert-Jan Meinardi

Ik kom in aktie voor KNRM - Conference Hotel Group B.V.

Meer informatie

Samen maken we het verschil... ik zet me al vele jaren in voor de KNRM... de helden van de Zee en het grote water ! Als zij de focus leggen op onze veiligheid (en dat doen ze belangenloos), hoe mooi dat wij dan een steentje bijdrage aan hun veiligeheid ! Want alleen top materiaal kan aan, wat deze mannen en vrouwen nodig hebben... en dat kost geld... veel geld ! 

Help jij mij geld in te zamelen voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij?

De KNRM helpt en redt mensen in nood op het water. De redders en reddingboten komen in actie na een alarmering. De KNRM heeft 45 reddingstations langs de kust. De 75 reddingboten worden bemand door 1.400 vrijwilligers. De KNRM komt meer dan 2.000 keer per jaar in actie voor noodmeldingen waarbij ruim 3000 mensen worden geholpen of gered. daarnaast voorkomt de KNRM incidenten waar het kan. We redden en helpen mensen waar het moet. Van haven tot vaarwater, van strand tot zee.
Dat doen wij 24/7 en onder alle omstandigheden en kosteloos. De KNRM is geen overheidsdienst, maar een zelfstandige organisatie met een eigen financiering die in stand wordt gehouden door donaties, giften en nalatenschappen.

19 november is de grand finale voor alle deelnemende teams in Grand Hotel Huis ter Duin. Daar zal duidelijk worden wie de Captain of Sales gaat worden, help jij mij mee?

Uiteindelijk is er er 1 winnaar en het gaat het om SAMEN · HELPEN · REDDEN

Namens de 1.400 vrijwilligers van de KNRM wil ik je alvast hartelijk danken!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

  Bekijk alle
15/11/2021 | 9:31

1/3 deel van mijn doel behaald !

Nog 5 dagen te gaan en 33% heb ik nu binnen voor de helden van de zee en de grote wateren! Een vreemde editie,  niet online, niet LIVE bij Grand Hotel Huis ter Duin...maar me, myself and I ! Maar ik weet dat er 1400 mensen heel blij  zijn met mijn actie en de donaties vanuit mijn netwerk ! Laten we voor die 100% gaan ! Ze verdienen het !

Captain of Sales is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Heb je een hart voor het werk van de KNRM en/of houd jij van spelletjes en van een beetje competitie? Meld je dan aan! Wij zijn je dankbaar voor een dag inzet ten bate van de KNRM.