Test Test

Ik kom in aktie voor KNRM

Meer informatie

Help jij mij geld in te zamelen voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij?

Ik doe mee om 'mijn' team te helpen Captain of Sales te worden. Samen met 100 andere bedrijven willen we in de komende tijd aan zoveel mogelijk mensen het verhaal van de KNRM vertellen en geld voor dit goede doel inzamelen. Ik ben deze actie gestart omdat ik graag bij draag aan deze prachtige organisatie. Hieronder lees je precies wat de KRNM doet:

De KNRM helpt en redt mensen in nood op het water. De redders en reddingboten komen in actie na een alarmering. De KNRM heeft 45 reddingstations langs de kust. De 75 reddingboten worden bemand door 1.400 vrijwilligers. De KNRM komt meer dan 2.000 keer per jaar in actie voor noodmeldingen waarbij ruim 3000 mensen worden geholpen of gered. daarnaast voorkomt de KNRM incidenten waar het kan. We redden en helpen mensen waar het moet. Van haven tot vaarwater, van strand tot zee.
Dat doen wij 24/7 en onder alle omstandigheden en kosteloos. De KNRM is geen overheidsdienst, maar een zelfstandige organisatie met een eigen financiering die in stand wordt gehouden door donaties, giften en nalatenschappen.

19 november is de grand finale voor alle deelnemende teams in Grand Hotel Huis ter Duin. Daar zal duidelijk worden wie de Captain of Sales gaat worden, help jij mij mee?

Uiteindelijk is er er 1 winnaar en het gaat het om SAMEN · HELPEN · REDDEN

Namens de 1.400 vrijwilligers van de KNRM wil ik je alvast hartelijk danken!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Captain of Sales is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Heb je een hart voor het werk van de KNRM en/of houd jij van spelletjes en van een beetje competitie? Meld je dan aan! Wij zijn je dankbaar voor een dag inzet ten bate van de KNRM.