Mark Offshore

Team Mark Offshore

Meer informatie

Help jij ons winnaar te worden van Captain of Sales?
Ons bedrijf vind het werk van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij enorm belangrijk en daarom doen wij mee!

Tijdens Captain of Sales gaan we met maximaal 100 teams van andere bedrijven de strijd aan om geld bij elkaar te spelen voor de KNRM en daarmee dé captain of sales te worden. Een unieke strijd waarbij de KNRM de echte winnaar is.

Vorig jaar is er met Captain of Sales bijna € 155.000 opgehaald voor de KNRM. Een fantastisch resultaat waar de KNRM veel mee kan doen. Dit jaar vindt dit geweldige evenement plaats op 19 november in Grand Hotel Huis Ter Duin én online.

Ga naar de veiling

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Captain of Sales is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Heb je een hart voor het werk van de KNRM en/of houd jij van spelletjes en van een beetje competitie? Meld je dan aan! Wij zijn je dankbaar voor een dag inzet ten bate van de KNRM.