Randstad Nederland

Team Randstad

Ik wil in dit team

"Wat doe jij morgen?" Wij zetten ons in voor de KNRM!

Op vrijdag 19 november aanstaande zetten Annet van Hemmen en Roos van der Haar zich namens Randstad Nederland in voor de KNRM door mee te doen aan Captain of Sales. Het doel? Zoveel mogelijk geld ophalen voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij; help je mee?

 Wist je dat de KNRM..

  •  45 reddingstations langs de kust heeft
  • 75 reddingboten heeft die worden bemand door 1.400 vrijwilligers
  • meer dan 2.000 keer per jaar in actie komt waarbij ruim 3000 mensen worden geholpen of gered.
  • 24/7 kosteloos in actie komt
  • geen overheidsdienst is maar een zelfstandige organisatie die in stand wordt gehouden door donaties, giften en nalatenschappen

 Reden genoeg om in actie te komen dachten wij! Vanuit ‘Randstad with Heart’ - ons wereldwijde initiatief om bij te dragen aan de maatschappij, stropen wij onze mouwen op, letterlijk en figuurlijk. 

 Op vrijdag 19 november zetten we onze ervaring en kennis op gebied van sales in tijdens een dag vol uitdagende opdrachten. Denk aan Expeditie Robinson, Wie is de Mol, De Slimste Mens en Het spel zonder grenzen. Ieder onderdeel levert geld op bovenop ons totaal bedrag. Met maximaal 100 teams strijden wij die dag om de titel "Captain of Sales". Met uiteraard maar één echte winnaar: De KNRM!

 De wedstrijd is begonnen! We hopen voor 19 november ons streefbedrag te behalen zodat we die op de dag zelf kunnen omtoveren tot een fantastisch bedrag. Vorig jaar is er met Captain of Sales bijna € 155.000 opgehaald voor de KNRM, laten we dat samen overtreffen!

 Het team dat het meeste geld ophaalt zal tot winnaar worden benoemd, maar voor het zover is hebben we jullie hulp nodig. Doneer elk willekeurig bedrag via onze pagina en steun de KNRM en ons op onze weg naar de titel.

 Alle kleine beetjes helpen, grote beetjes iets meer. Klik op “Doneer nu en maak een mooi bedrag over!

Bedankt!

Roos van der Haar & Annet van Hemmen

Salesmanagers Randstad Nederland

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

20/10/2021
19:57

Saskia

Bekijk alle

Captain of Sales is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Heb je een hart voor het werk van de KNRM en/of houd jij van spelletjes en van een beetje competitie? Meld je dan aan! Wij zijn je dankbaar voor een dag inzet ten bate van de KNRM.