Clipper crew

Team Clipper Stad Amsterdam

Ik wil in dit team
Meer informatie

Help jij ons winnaar te worden van Captain of Sales? Clipper Stad Amsterdam vindt het werk van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij enorm belangrijk en daarom doen wij mee!

Als rederij werken we al een aantal jaar samen met de KNRM. Als onderdeel van de samenwerking voeren de KNRM en Clipper Stad Amsterdam elk jaar een zogenaamde evacuatie en rescue oefening uit op zee. Deze unieke samenwerking geeft de bemanning van beide organisaties de kans om op redding activiteiten en noodsituaties te trainen. Het is bijzonder waardevol om dit in de praktijk en aan boord van ons eigen schip te kunnen oefenen. Vaak zijn er diverse reddingboten en een helikopter betrokken bij de oefening, enorm spectaculair!

Edward Zwitser, Beheerder Zakelijk Netwerk bij de KNRM, is blij met de samenwerking met Clipper Stad Amsterdam: 'De KNRM kan niet zonder 'vrienden'.Wij zijn volledig afhankelijk van goede gevers en kunnen alle steun gebruiken, van zowel particuliere donateurs als van de zakelijke markt.’

Tijdens Captain of Sales gaan we met maximaal 100 teams van andere bedrijven de strijd aan om geld bij elkaar te spelen voor de KNRM en daarmee dé captain of sales te worden. Een unieke strijd waarbij de KNRM de echte winnaar is. Vorig jaar is er met Captain of Sales bijna € 155.000 opgehaald voor de KNRM. Een fantastisch resultaat waar de KNRM veel mee kan doen. Dit jaar vindt dit geweldige evenement plaats op 19 november in Grand Hotel Huis Ter Duin én online. Dankzij jouw deelname en donaties die hieruit volgen kunnen onze vrijwillige redders veilig en professioneel hun werk doen. Je helpt onze vrijwilligers op te leiden tot goed getrainde redders met het beste materieel, zodat iedereen in Nederland 24 uur per dag kan rekenen op de hulp van de KNRM.

Help team Clipper Stad Amsterdam om de KNRM te steunen!

Onder alle donateurs aan ons team verloten we op 19 november een Clipper goodie bag!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

01/11/2021
13:36

Evert

Bekijk alle

Captain of Sales is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Heb je een hart voor het werk van de KNRM en/of houd jij van spelletjes en van een beetje competitie? Meld je dan aan! Wij zijn je dankbaar voor een dag inzet ten bate van de KNRM.