Van den Pol Elektrotechniek

Team Van den Pol Elektrotechniek

Meer informatie

Help de KNRM redden!

Middels een sponsering waarbij de verschillende locaties van de KRNM worden verduurzaamd zorgen wij dat er meer geld overblijft voor de belangrijkste taak van de KNRM: het redden van mensen.

Nu doen we ook mee met de Captain of Sales en roepen we jullie op om een bijdrage te leveren aan het werk van de KNRM dat volledig ongesubsidieerd en belangeloos wordt uitgevoerd.
Tijdens Captain of Sales gaan we met een aantal teams van andere bedrijven de strijd aan om geld bij elkaar te spelen voor de KNRM en daarmee dé captain of sales te worden. Een unieke strijd waarbij de KNRM de echte winnaar is.

Lees hieronder wat de KNRM precies doet en hopelijk kunnen we jou overtuigen om een gift te doen:

De KNRM helpt en redt mensen in nood op het water. De redders en reddingboten komen in actie na een alarmering. De KNRM heeft 45 reddingstations langs de kust. De 75 reddingboten worden bemand door 1.400 vrijwilligers. De KNRM komt meer dan 2.000 keer per jaar in actie voor noodmeldingen waarbij ruim 3000 mensen worden geholpen of gered. Daarnaast voorkomt de KNRM incidenten waar het kan. We redden en helpen mensen waar het moet. Van haven tot vaarwater, van strand tot zee.
Dat doen wij 24/7 en onder alle omstandigheden en kosteloos. De KNRM is geen overheidsdienst, maar een zelfstandige organisatie met een eigen financiering die in stand wordt gehouden door donaties, giften en nalatenschappen.

Ga naar de veiling

Namens de 1.400 vrijwilligers van de KNRM wil ik je alvast hartelijk danken!

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Captain of Sales is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Heb je een hart voor het werk van de KNRM en/of houd jij van spelletjes en van een beetje competitie? Meld je dan aan! Wij zijn je dankbaar voor een dag inzet ten bate van de KNRM.