Veiling

Bied kavels aan voor de Captain of Sales veiling

Via deze speciale veilingsite kunnen je relaties bieden op unieke items die zijn aangeboden door de deelnemers van Captain of Sales 2021. De volledige opbrengst komt ten goede aan de KNRM en kan jouw team helpen om winnaar te worden van dit unieke sales evenement voor het goede doel!

Vorig jaar hebben de volgende voorbeelden bijgedragen aan de titel Captain of Sales 2020.  Bijvoorbeeld een weekend weg op het prachtige Friese eiland Schiermonnikoog? Of ervaren hoe het is om te overleven op zee? Alles is mogelijk. Lever jouw kavel aan.

Voeg nu veilingitems toe aan de veilingsite!

Stap 1. Klik op de link naar de veilingsite. Je kan inloggen met de inloggegevens die je ook gebruikt voor je teams pagina.

Stap 2. Welkom in jouw teamomgeving! Je vindt hier een aantal menu items zoals:
• Home: op de homepage vind je de laatste veilingen die zijn toegevoegd door jouw ‘rivalen’.
• Veilingen: hier kan je de nieuwste veilingen en veilingen per categorie bekijken
• Start een veiling: voeg jullie veilingitems toe!
• Mijn account: onder mijn account vind je een overzicht van jullie veilingen, berichten van bieders, geplaatste biedingen en ontvangen biedingen.

Stap 3. Start een veiling door op het menu item ‘Start een veiling’ te klikken. Voeg een titel, start bedrag, korte omschrijving en minimaal 3 foto’s toe. Selecteer de categorie waarin je het item wilt plaatsen en sla het item op door op de knop ‘Item opslaan’ te klikken. Je item is nu opgeslagen. Klik op de knop ‘Live zetten ’en vergeet niet gebruik te maken van de optie om jouw item te delen via jouw Social media kanalen. Laat het bieden maar beginnen!

Ga naar de veiling